Aanmelden

U kunt zich aanmelden door te bellen met 06 - 57 46 38 89. Spreekt u uw naam en telefoonnummer in, ik streef ernaar om u binnen 5 werkdagen terug te bellen.

In een eerste telefonisch gesprek wordt kort geïnventariseerd wat uw problematiek is en bent u in de gelegenheid om vragen te stellen. Daarna volgt de intakefase die meestal bestaat uit 2 of 3 gesprekken waarin dieper op uw klachten wordt ingegaan. In overleg kunnen aanvullende vragenlijsten worden afgenomen. Aan de hand van wat hieruit komt, wordt een behandelplan opgesteld. In de intakefase kunt u voelen of het ‘klikt’ en wordt gekeken of Psychotherapie Koelewijn over een passend behandelaanbod beschikt. Na de intakefase is er geen wachttijd voor behandeling.

Voor een intakegesprek heeft u een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Wachttijden

Op dit moment worden er geen nieuwe cliënten aangenomen.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen.