Over de psycholoog

Mijn naam is Stephanie Koelewijn. In 2002 ben ik afgestudeerd in de klinische psychologie aan de Universiteit van Leiden. Na de GZ-opleiding bij GGZ Delfland te hebben afgerond in 2006 heb ik gewerkt op de afdeling algemene polikliniek voor volwassenen, op het Psychodiagnostisch Centrum en de afdeling Neuropsychologie.

Tijdens de opleiding tot specialist bij Parnassia in 2010 heb ik op het Psychodiagnostisch Centrum gewerkt, de ouderenzorg en een afdeling voor persoonlijkheidsproblematiek.

Na deze opleiding ben ik kleinschaliger gaan werken tot het starten met een eigen praktijk in 2018.

Mijn affiniteit ligt bij stemmingsproblematiek, angstproblematiek, psychotrauma, OLK-problematiek (onbegrepen lichamelijke klachten), levensfaseproblematiek en identiteitsproblematiek. Ik werk graag integratief waarbij ik gebruik maak van verschillende invalshoeken. Samen met u kijken we naar wat er in u omgaat, wat u wilt inbrengen en proberen we dit betekenis te geven. Wat nadere diagnostiek kan hierbij helpen om al dan niet doorvoelde patronen explicieter te maken. In de therapie is ruimte voor uw verhaal, het kijken naar welke emoties u voelt, welke beelden er in u op kunnen komen, welke lichamelijke sensaties, hoe dit proces kan verlopen en wat hierop van invloed kan zijn. Denk aan uw persoonlijke achtergrond en belangrijke anderen om u heen als ook uw levenssituatie. Woorden geven en betekenis aan uw innerlijke beleving kan u helpen uw gevoelens reguleren, zicht krijgen op patronen en deze aanpassen of doorbreken.

Gegevens, registraties en lidmaatschappen

  • Klinisch psycholoog BIG (79065308025)
  • Psychotherapeut BIG (99065308016)
  • Erkend EMDR Europe Practitioner
  • AGB-code: 94100164
  • AGB-code praktijk: 94063511
  • KvK nummer: 66707757